måndag, januari 23, 2006

dag åtta, del IV

Jag har inte pratat med X på två dagar nu, jag tror att det hjälper mig att komma över henne (även om jag är lång långt därifrån än) men det är verkligen svårt. Jag saknar att prata med henne och idag när jag mår bättre så känns det som om jag skulle klara av att prata med henne lite. Jag har dock känt så tidigare och mått sämre efter att jag pratat så jag ska nog hålla mig ifrån det idag med. Jag hopppas verkligen att jag en dag ska kunna prata med henne utan att det gör ont och utan att hopppas att hon ska ta mig tillbaka.

dag åtta, del III

Det blir inget brev. Tack för att ni gav mig rådet att inte skriva. Som någon sa, jag hade inte fått några svar som jag skulle vara nöjd med ändå. Dessutom hade jag nog bara gjort henne mer ledsen. Jag tycker illa om henne ibland men det är korta stunder av ilska. Jag vill inte göra henne mer ledsen än vad hon redan är. I morgon ska jag åka hem till henne och packa mer av mina saker. Jag är nervös för hur jag ska reagera med tanke på hur illa det gick sist. Till skillnad mot sist ska hon inte vara där i morgon så förhoppningsvis kommer det gå lättare. Jag önskar dock att jag slapp göra det, det är en väldigt stressande situation att packa ihop ens tidigare liv sådär, men det ska bli skönt när det är gjort. Jag vill gärna få den här flytten avklarad, det känns som att en tyngd kommer lätta då.

dag åtta, del II

Jag var ganska säker på att jag skulle skriva ett brev fram till jag läste vad folk skrivit om mitt förra inlägg. Nu vet jag inte längre, det kanske inte är en sådan god idé ändå. Jag behöver dock ett riktigt avslut på vårt förhållande och jag vet inte hur jag ska få det nu. Jag är inte riktigt kapabel att prata med henne just nu utan att må väldigt dåligt, alltså är det svårt med avslut. Jag tror jag ska skriva brevet sen får jag se.

Det var en sådan lättnad att vara i skolan, jämfört med igår har jag varit riktigt glad idag. Gårdagen tärde verkligen på mig och jag hade inte mått bra av en sådan dag till. Jag ska dessutom över till en kompis ikväll vilket gör mig ännu mer lättad för då kanske jag kan hålla kvällsdepressionen borta. Åtminstone mildra den. Idag känner jag att jag kommer komma över allt det här.

dag åtta, del I

Jag funderar på om jag skulle skriva ett brev till X, för att förklara hur jag känner. Jag kan inte göra det per telefon eftersom jag blir ledsen eller arg när vi pratar och jag orkar inte träffa henne just nu. Det kanske kunde fungera, då kan hon ju skriva tillbaka hur hon känner också, när hon fått tänka efter.

Nu är det en hel dag i skolan som gäller. Hittills har jag inte kunnat tillgodogöra mig lektionerna och föreläsningarna så bra, tankarna har varit på andra håll, men det ska bli skönt att göra något under dagen idag. Vem vet, jag kanske lär mig något.

dag sju, del VIII

En väldigt lång och jobbig dag fick ett bra slut. En film med kompisar var precis vad jag behövde och jag tror att jag kommer sova ok i natt med. En hel dag ensam, som det var innan jag gick iväg, är lite för mycket för mig än så länge. Tankarna maler lätt vidare när jag inte har någon att prata med. Imorrn är det skola igen vilket betyder mindre tid för ändlösa tankar. Det känns bra.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com