söndag, februari 26, 2006

dag fyrtiotvå, del III

Jag stannade hemma trots allt. Det är antagligen lika bra, då kanske jag kan somna i tid för en gångs skull. Det har gått rätt bra nu under kvällen med, men jag känner saknaden. Jag har inte träffat henne på en månad snart, och kanske hört hennes röst tre gånger under den tiden. Det känns tomt som fan. Trots att det är bra att vi inte ses så önskar jag ofta att jag fick träffa henne, bara för att få vara med henne en liten stund. Jag trivdes otroligt bra i henne närvaro och det är som om det finns ett stort tomrum i mitt liv nu. Ett tomrom som nog kommer ta lång tid innan det fylls...

dag fyrtiotvå, del II

Usch, jag är så jäkla trött. Jag pallade sitta en kvart med skolarbete, får sitta imorrn istället. Jag tänker inte så jättemycket på X idag, det kommer en och annan ilsken tanke men annars är det rätt lugnt på den fronten. Jag har garderat mig mot att det kanske blir värre senare, ska till en kompis om en stund.

Det ska bli en väldigt rolig vecka det här. Har två resor, en till stockholm och se Depeche Mode och en till Helsingborg och hälsa på min syster, att se fram emot. Jag hinner egentligen inte det men det struntar jag i. Det ska bli skönt med lite miljöombyte!

dag fyrtiotvå, del I

Det har varit ett omtumlande dygn det här. Festen var grym, mycket folk jag kände och många jag inte kände. En av dem började ragga rätt hårt på mig, hon var iofs rätt full men söt och trevlig. Hon gick iväg på en annan fest sen men vi sågs på utestället vi gick till efter festen. Jag behövde lite närhet så jag var inte svårfångad. Det slutade med att hon sov hos mig. Det kändes väldigt konstigt måste jag säga. Det skönaste var dock att inte sova själv, att ha någon där vid mig igen. På morgonen så var det ingen jobbig stämning, båda visste att det bara var för en natt. Skönt det för jag ville verkligen inte behöva säga att jag inte ville något mer och göra henne besviken. Nu så här efteråt så känns det hela skumt, jag har haft lite ångest men inte så mycket. Jag är ju fri att göra vad jag vill nu och så länge det inte sårar någon så är det ju inga problem. Det hade varit dumt att gå och starta något nytt men det kommer jag inte göra än på länge. Måste komma över X ordentligt först.

Nu är jag rätt bakis tyvärr, lite jobbigt men två timmars spännande hockey sköt undan bakisheten en bit. Jag ska försöka göra något vettigt i några timmar nu, det blir inte så lätt men jag behöver plugga.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com