fredag, februari 10, 2006

dag tjugosex, del III

Jag har varit nära gränsen ikväll men lyckats hålla mig på rätt sida. Nu, efter en dusch och hög musik, känner jag mig peppad för fest. Det ska bli skoj! Det är mycket schysst folk som kommer vara där och vi ska på ett bra ställe i natt. Jag tror att detta kommer bli en bra kväll. Hoppas mitt nästa inlägg är lika positivt.

dag tjugosex, del II

Idag har det verkligen varit upp och ner. Jag var rejält deppig fram till ett ungefär, illamående och kunde inte tänka på något annat än henne och vad hon gjort mot mig. Sedan släppte det, jag hade en intressant föreläsning och nu mår jag helt ok igen. Jag träffade inte henne vilket var bra. Med tanke på mina humörsvängningar idag så vet jag inte hur det hade gått.

Ikväll är det fest, just nu ser jag fram emot det. Hoppas jag kan ha kul hela tiden och inte deppa ner mig efter ett tag som fallet var förra gången jag festade för två veckor sedan. Jag är dock mer stabil nu så förutsättningarna är bättre den här gången. Det vore underbart att få ha riktigt skoj ikväll och känna att jag minsann klarar mig bra utan henne.

dag tjugosex, del I

Jag drömde att hon var med en annan i natt. Det kändes inte bra när jag vaknade. Alls. Att tänka mig henne med någon annan gör mig fortfarande illamående. Jag hoppas att det dröjer innan hon är det eller iaf tills jag får reda på det. Just nu skulle det vara förödande för mig. Men jag tror att hon kommer vara singel ett bra tag, det har hon sagt.

Jag mår lite bättre nu än när jag vaknade och ett par timmar i skolan kommer nog göra mig gott. Måste till den andra staden för en föreläsning i eftermiddag, det är nog bra om jag inte träffar på henne. Om jag lyckas hålla mig ifrån henne några veckor till så kommer det nog göra mig gott.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com