fredag, februari 03, 2006

dag nitton, del IV

En bra kväll närmar sig sitt slut. Det har varit skönt att inte vara själv ikväll. Trots sällskapet har jag tänkt lite på henne. Jag tycker det känns konstigt att jag inte kan tänka på henne som min flickvän och sambo längre. Det känns...inte bra alls. Hoppas jag vänjer mig någongång.

dag nitton, del III

Det känns mycket bra att vara borta från hemmet ett tag. Kompisen jag hälsar på nu är en av dem som gått igenom en liknande grej och det går lätt att prata med honom. Jag mår mycket bättre nu, och det är så skönt. Jag uppskattar verkligen de bra stunderna. Nu blir det en lugn kväll med film och godis.

dag nitton, del II

Stannade faktiskt hemma från skolan för första gången idag, jag orkade inte gå dit, var inte alls på humör för sällskap. Jag packar för att åka till Stockholm, jag åker efter en föreläsning i den andra staden efter lunch. Idag vill jag verkligen inte träffa henne, inte se henne heller. Jag vill åka iväg två dagar och bara vara fri från all skit som har hänt. Det ska bli så skönt att lämna detta för några dagar!

dag nitton, del I

Jag vaknar rätt tidigt på morgonen, nästan alltid innan klockan ringer. Det är lite dumt för då ligger jag ofta kvar och tänker istället för att gå upp. Man är ju van att alltid ligga till klockan går igång så det går på rutin. Jag får tvinga mig att slå bort tankar på att jag ska få tillbaka henne men vad ska jag då tänka på istället? Ofta blir det tankar på att jag blivit orättvist behandlad eller liknande så jag blir arg istället. Men ilska är bättre än sorg just nu. Ilskan får mig dessutom ofta att gå upp.

Sorgen är något som finns där i bakhuvudet nästan hela tiden, det är utmattande. Snart har det gått tre veckor och jag tror att det allra värsta snart är över. Eller så är det redan över, jag mår bättre nu än för en/två veckor sedan. Sorgen kommer dock finnas där rätt länge, det är jag beredd på.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com