tisdag, februari 21, 2006

dag trettiosju, del IV

Kvällen blev bra. Jag har börjat bli bra kompisar med flera i korridoren och det är skönt att kunna prata bort en stund då och då. Efter det satt vi och kollade på tv en stund, också det är en skön sysselsättning när man inte har något annat för sig. Jag tror det är viktigt att jag börjar klara av vardagen bättre, så att jag inte deppar ner mig så fort det inte händer något. Det känns som om jag klarar det bättre och bättre, definitivt bättre nu än för två-tre veckor sedan. Skönt att jag kan se någon utveckling åt det positiva hållet. Annars tänker jag mest på det när jag mår dåligt och då känns det inte som om jag har kommit någonstans. Men det har jag ju.

dag trettiosju, del III

Jag har tråkigt. Det är nog länge sedan jag kände en sådan uttråkad känsla. Jag har kanske haft fullt upp att känna annat. Det har gått rätt bra nu på eftermiddagen, med sorg och ilska. Fast just nu saknar jag någon att vara med. Någon att bara kolla på tv med eller slöprata med. Jag gillade det med henne, vi kunde vara i samma rum en hel kväll och inte göra något särskilt tillsammans men ändå var det så skönt att bara vara där med henne. Det är trist att det inte är så nu...

dag trettiosju, del II

Morgonen var ok i krossat-hjärta-hänseende. Jag var så himla trött att all min kraft gick till att hålla mig vaken på föreläsningarna. Nu efter lunch har jag varit rätt arg, inte hela tiden men det kommer i omgångar. När ilskan kommer vill jag bara skrika och slå sönder saker. Istället tar jag en cigg och försöker lugna ner mig. Jag tycker inte om att jag röker men av två dåliga saker är det det minst dåliga. Jag kommer sluta så fort jag kan. Nu ska jag ta tag i lite städning och tvättning, det är ju bra att kombinera "göra saker" med "göra nyttiga saker".

dag trettiosju, del I

Jag hade väldigt svårt att somna igår vilket betyder att jag sovit max fem timmar i natt. Det känns, jag är trött som fan och vill åka hem till X och lägga mig där hos henne. Jag saknar hennes famn förbannat mycket. En sådan här tidig morgon får det att bli värre, tröttheten lägger till en dimension till saknaden.

Jag hoppas att jag kan få mycket gjort idag, nu är jag iaf uppe tidigt nog.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com