tisdag, februari 07, 2006

dag tjugotre, del III

Nu när jag var hos föräldrarna så tittade vi på bilder från deras resa. Bland annat var det bilder från min systers bröllop som skedde under samma resa. Det är jättefina bilder. Det gjorde dock lite ont för det kommer aldrig bli så med X och mig. Jag trodde verkligen att vi skulle gifta oss en dag och leva lyckliga hela livet. Jag förstår att hon inte är kär i mig längre och att det är därför det inte kommer ske men jag förstår inte hur det kunde ske. Var försvann hennes känslor? Hon som sa att vi aldrig skulle vara ifrån varandra. Det känns svårt att acceptera allt som hänt.

dag tjugotre, del II

Det har varit en bra idag. Skolan var skoj och jag har inte mått dåligt. Varje gång jag mår bra så tänker jag, NU mår jag bättre igen, nu går det säkert över snart. Tyvärr är det ju inte så men jag är glad för varje dag jag får, de blir nog fler och fler tror jag. Snart ska jag hem till mamma och pappa och få lite familjekärlek. Det ska bli bra. Jag är glad att de bor så nära mig nu.

dag tjugotre, del I

Jag lyckades sova länge idag och det var så jäkla skönt. Sömnen är det bästa jag vet just nu, både kroppen och själen får vila från allt. När jag vaknade lyckades jag dessutom hålla borta tankarna på X ganska bra. Idag är jag särskilt glad att jag har mina föräldrar så nära, jag fyller år och det hade varit otroligt jobbigt att inte kunna vara med dem. Det var inte så här jag föreställde mig den här dagen för ett tag sedan, dagen jag fyller år har alltid varit en underbar dag med X, men nu är jag glad att jag har andra att vara med. Jag har varit lite orolig för den här dagen men nu när den kom så känns det inte så farligt, hoppas det kan fortsätta så också. Dagarna har ju en tendens att bli bra mycket tyngre när det närmar sig natt. Jag tror och hoppas att det kommer bli en bra dag!
Bloggtoppen.se BlogRankers.com