onsdag, februari 01, 2006

dag sjutton, del IV

Idag är nog den bästa dagen hittills, det känns så bra att få en sådan här dag efter de sista tre som varit ett helvete. Jag blev stärkt av att prata med mina föräldrar och efter det har dagen fortsatt bra. Jag har träffat många goda vänner och inte tänkt alls mycket på X. Ikväll hyser jag gott mod om att jag kommer somna gott, utan för mycket vridande och vändande i sängen innan. Jag har ganska mycket planerat i morgon med så jag är inte så orolig för den heller. Efter regn kommer sol som de säger och det stämmer rätt bra, det är milsvidd skillnad mellan idag och dagarna innan.

dag sjutton, del III

Har fortfarande en bra dag, jag har varit i skolan och sen en fika med kompisar. I dag känns det inte lika farligt att bo här i korridoren. Jag börjar komma till rätta i rummet och allt är bättre. Det är skönt att jag inte behöver packa upp mer grejer för det var verkligen jobbigt! En av mina bästa kompisar bor här i korridoren och jag ska gå över till honom en stund nu. Han är bra på att få mig att tänka på annat. Att tänka på annat är nog det viktigaste just nu, man kan inte gå runt och älta det som hänt och sakna henne hela tiden.

dag sjutton, del II

Det var otroligt skönt att träffa mamma och pappa. De fick mig att må mycket bättre. De sa att de märkt att något var snett i vårt förhållande på mig eftersom de tyckte jag tappat en del av min livsgnista det senaste året. Att jag inte var lika glad och energirik som innan. När jag tänker efter så har jag nog blivit mer passiv än vad jag var innan. Det kan bero på att jag lagt så mycket energi på vårt förhållande, på att älska X, att det inte blivit så mycket över till annat än skola.

Jag hoppas att jag kommer ur detta med mer energi och styrka än innan. Jag tror att det kan bli så bara jag kan bearbeta alla känslor jag har just nu. Det är tyvärr inte så enkelt. Men det går nog, bit för bit.

dag sjutton, del I

Idag känns det ganska bra. Jag sov gott och rätt länge. Inga dumma drömmar eller långa tankar när jag vaknade. Dock känns det fortfarande jäkligt konstigt att vakna upp själv i vår gamla säng varje morgon, det tycker jag inte alls om! Jag saknar henne där bredvid mig så mycket. Aldrig mer...

Nu ska jag gå och hälsa på mina föräldrar, det ska bli bra.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com