onsdag, februari 15, 2006

dag trettioett, del IV

Kämpandet går riktigt bra. Jag sitter och lyssnar på bra musik som får mig på gott humör och känner mig inte särskilt dumpad. Musiken har varit en bra vän under dessa veckor, det finns alltid någon låt som hjälper mig att må bättre. Jag pratar lite med kompisar på icq och nynnar med. Lite senare blir det en film i sängen.

dag trettioett, del III

Fan, jag saknar henne väldigt mycket! Jag skulle göra vad som helst för att få vara med henne nu. Det är jobbigt att jag tänker så eftersom det inte kommer hända men tankarna kommer i vilket fall. Det är väldigt många timmar kvar tills sömn, jag är lite rädd för att det kommer gå utför. Jag har den känslan i kroppen. Men jag ska kämpa mot, det ska jag verkligen!

dag trettioett, del II

Jag är så jäkla trött idag. Förstår inte varför, jag sov ju jättemycket. Det är som om det inte finns någon ork alls kvar i min kropp. Det är jobbigt, men jag ska försöka göra något åt det, jag ska gå och träna lite. Träna ska ju vara ett bra sätt att bli av med ilska, jag får se om det är ett bra sätt att bli av med trötthet. Jag är iaf jävligt sugen på att komma i bättre form, det kan nog vara ett sätt att bli mer nöjd med min livssituation.

dag trettioett, del I

För exakt en månad sedan hoppade jag på tåget för att åka hem trodde jag. En timme senare var mitt liv totalt förändrat. Det har varit en lång lång månad.

Jag sov bra och länge i natt, tror jag behövde det efter de senaste dagarnas knappa sömn. Den här dagen ska jag verkligen försöka komma igenom utan att falla. Jag vill må bra! Jag är ledig från skolan och ska gå hem till en kompis strax för lite OS. Det är bra att jag slipper sitta här hemma och kämpa mot viljan att ringa henne.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com