lördag, februari 18, 2006

dag trettiofyra, del III

Eftermiddagen har varit bra, trött i hela kroppen dock men en bra trötthet. Jag var ute och fikade med en tjejkompis som jag trivs väldigt bra med, det är lätt att prata med henne och glömma all skit. Detta kan ha varit dagen då jag tänkt minst på X sen allt det här hände. Jag tror faktiskt att det kan hålla resten av dagen/kvällen/natten med. Först är det hockey och pizza med kompisar och sen fest.

dag trettiofyra, del II

Det var väldigt skönt att träna, det var ett galet pass med eurodisco och mycket vikter. Precis vad jag behöver för att pumpa ut lite ilska och sorg. Nu är jag helt slut, en skön trötthet. Inte den där "jag orkar inte vara ledsen mer"-tröttheten.

Jag ska äta lunch med mamma, syster och hennes barn, sedan en fika med en jättebra kompis. En bra eftermiddag alltså. Det kommer nog bli en glad dag idag!

dag trettiofyra, del I

Kvällen igår var skoj. Det var trevligt sällskap och mycket skratt. Schysst. Den blev lite lång dock, på slutet klarade jag inte riktigt hålla tillbaka alla tankar, men som tur var gick jag hem ganska snart efter det. När jag kom hem så var jag så jäkla trött att jag gick och la mig direkt. Det var grymt skönt att somna in. Nu är jag ganska pigg igen, jag ska faktiskt gå och träna om en timme. I min iver att inte vara för mycket själv har jag bokat upp i princip hela dagen, det är nästan lite mycket. Imorgon ska jag ta det lite lugnare. Det är ju viktigt att inte springa ifrån alla tankar hela tiden även om det känns tungt när de kommer.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com