söndag, februari 19, 2006

dag trettiofem, del IV

Efter omständigheterna har det varit en ok dag idag. Jag har varit mycket med kompisar vilket nog har räddat mig från sorgen. Jag har känt hela dagen att den lurar precis runt hörnet men jag har klarat mig, hittills iaf. Nu ska jag bara somna med men det borde gå bra med tanke på hur väldigt trött jag är. Önskar bara att jag inte behövde somna ensam.

dag trettiofem, del III

Nu mår jag lite bättre igen. Att äta gjorde att bakfyllan försvann och rent känslomässigt har jag kommit över det värsta. En jobbig grej med att må så här är att jag inte riktigt orkar ta tag i saker som måste göras. Jag försöker hänga med i skolan och det går väl ok men när det gäller framtidsplaner som måste göras så är det värre. Jag tror att det är för att jag fruktar framtiden lite. Allting är så jäkla osäkert och nu har jag inte tryggheten i mitt privata liv, den som jag har kunnat falla tillbaka på de senaste åren när livet i övrigt känts jobbigt. Jag ser inte fram emot framtiden. Visst tror jag att det kommer ordna sig, dessutom kommer jag ju med största sannolikhet må bättre än nu men jag vill inte riktigt möta framtiden utan X vid min sida.

dag trettiofem, del II

Bakfyllan kom sent men den kom. Inte så skoj, jag är förbannat trött. Dessutom måste jag gå iväg på ett möte snart, det känns lite tungt just nu. Bakfyllan ligger på två plan, dels är jag trött och sliten, dels är jag känslobakis. Det var en sådan bra dag igår och när det idag inte alls är likadant så gör det mig ännu mer trött och ledsen. Jag vill fortsätta att må bra, inte hålla på att pendla så här. Det är skit.

dag trettiofem, del I

Jag kunde tyvärr inte sova så länge idag. Jag vaknade redan halv tio. Dussutom var jag tvungen att gå upp direkt för jag kände hur de jobbiga tankarna var på väg. Det kan bli lite svårare att inte tänka på henne idag, det brukar vara så när jag har varit ute dagen innan. Det är dock värt det, det var skoj ute igår! För några veckor sedan tyckte jag att det var hemska att vara ute men det har släppt nu. Vet inte om det är så bra egentligen men jag gillar att vara där det är mycket folk som inte vet hur jag mår, där jag kan vara en annan för en kväll.

dag trettiofyra, del IV

Det har varit en jäkligt bra dag, antgligen den dag jag tänkt minst på X och hennes skit. Festen på kvällen var skoj och det var bra ute med. Jag blev kanske lite full och var nog lite väl fjortis men det var skoj så det var det värt. Nu ska jag sova så väldigt skönt. Hoppas jag kan vila tills tolv imorrn. Det hade varit så skönt!!
Bloggtoppen.se BlogRankers.com