lördag, februari 25, 2006

dag fyrtioett, del III

Nu under kvällen har det varit lite tungt, inte så att jag inte har klarat av det men lite värre en de senaste dagarna. Som tur var kunde jag gå hem till föräldrarna och äta och prata. Nu mår jag bättre igen och är snart på väg ut. Det ska verkligen bli jätteskoj. Massor med folk och massor med kompisar är precis vad jag vill ha nu. Jag tror att det kan bli en grym kväll.

dag fyrtioett, del II

Ikväll är det fest igen, mycket skojigt. Jag har kommit över stadiet där alkohol bara gör mig värre, nu är det kul med fest igen. Man kan säga vad man vill om alkohol men i samband med en stor fest så är det väldigt roligt. Dagen i övrigt har också varit schysst, träna, fika och shoppa lite är bra medicin mot jobbiga tankar. Jag kan inte uttrycka med ord hur skönt det är att känna att jag blir bättre, att känna att jag är på väg mot att bli helt bra igen. Jag skulle fortfarande vilja ha henne tillbaka men saknaden blir mindre och mindre, dock är den förbannat stor vissa stunder, men det får man väl ta.

dag fyrtioett, del I

Det känns rätt bra idag med. Jag sov gott, drömde inget dumt, och sov lagom länge. Jag ska gå och träna nu på förmiddagen. Träningen är bra för mig, jag mår bättre efter och får ur mig aggresioner under tiden. Det finns fortfarande rätt mycket ilska som måste få passera systemet och att träna är nog det bästa sättet att låta den få komma fram. Jag tror att ilskan har tagit över som den mest framträdande känslan hos mig nu, framför sorgen. Dock har båda minskat sedan innan, bara det att sorgen minskat mest.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com