lördag, januari 28, 2006

dag tretton, del III

Nu har jag flyttat mina första grejer. Det känns helt sjukt att hänga upp kläder i rummet som jag ska bo i. Det känns konstigt och definitivt. Att höra de som bor i korridoren skratta i köket utanför och veta att de ska bli mina nya grannar. Jag vill inte detta men jag måste. Det är inget fel på grannarna alltså, men jag hade tusen gånger hellre haft mina gamla kvar.

Jag ska gå ut ikväll. Igen. Det är stor utekväll för studenter här i stan och det kan nog bli skoj tror jag. Dock ska jag försöka dricka mindre än förra gången. Bakis och flytta alla mina saker från X är nog ingen bra kombination.

dag tretton, del II

Jag tycker det är lite jobbigt att möta folk på stan som jag känner men som ännu inte vet vad som har hänt. "Hej! Vad gör du i stan?" är alltid den första frågan. Då ska man förklara och berätta. Alla blir lika förvånade eftersom vi "var så söta ihop" och "perfekta paret" osv. Jaja, nu vet snart alla jag känner om det.

dag tretton, del I

I natt drömde jag för första gången om X. Jag drömde att vi blev tillsammans och att vi stod stilla och kysste varandra länge. Det kändes underbart. På slutet fattade jag att det var en dröm och sen vaknade jag. Precis när jag vaknade gjorde det väldigt ont men det gick över direkt. Konstigt, men skönt.

Idag får jag nyckel till mitt nya hem, och jag ska börja flytta över de grejer som jag har haft här hemma hos mina föräldrar. Det ska bli skönt att flytta! Men jag föstår ibland fortfarande inte vad som har hänt. Det har ju gått så vansinnigt snabbt. För två veckor sedan trodde jag att jag idag skulle vakna upp på ett hotel i Glasgow med min älskling vid min sida. Så blev det då inte riktigt... Jag fick iaf henne att förstå att hon inte bara kunde fixa någon annan som skulle följa med dit. Det var ju vår resa! Jag har inte pratat med henne på fyra dagar nu, tror att det är bra för mig.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com