fredag, februari 17, 2006

dag trettiotre, del V

Så var krisen över för denna gången. Lika snabbt som den kom försvann den. Nu ska jag hem till en kompis och göra pizza och sen film på kvällen. Det ska bli riktigt skoj, och så skönt att komma bort härifrån en stund.

dag trettiotre, del IV

Jag ringde och sa att jag inte ville göra henne ledsen. Det känns bra iaf, men tyvärr är det det enda som känns bra för tillfället. Jag vill så gärna ha henne tillbaka men jag får inte det. Jag måste försöka lära mig leva utan henne och det känns för jävligt. Igår när jag var ute så flirtade jag lite med en tjej, inte så att jag gjorde något av det men det var ändå skönt att känna lite spänning i kroppen. När jag sedan kom hem så var jag glad och kände mig uppskattad och tänkte att nu jävlar kommer jag över den här skiten. Så fel man kan ha ibland. Jag är ganska långt från att komma över det. Men jag ska!!!

dag trettiotre, del III

Vad jag än gör så skiter det sig. Jag är så trött på det. Hon ringde precis för hon såg att jag var arg (hade skrivit det på mitt away-meddelande på icq) och jag sa som jag kände. Givetvis blev hon ledsen för att jag var helt oförstående mot hur hade behandlat mig. Jag var sur och ville vara arg. Nu har jag dåligt samvete för att jag var elak. Skit med! Nu är jag inte arg längre men mår ändå kass. Varför ska det hålla på så här? Jag vill inte göra henne ledsen, men jag kunde inte hålla tillbaka när hon väl ringde. FAN! Jag ska nog ringa igen och säga förlåt.

dag trettiotre, del II

Dagen har varit bra men nu är jag förbannad igen. Det är så trist att jag trots att jag har skoj med kompisar eller är upptagen på något annat sätt börjar tänka på X och vad hon gjort. Det gjorde jag idag för en timme sedan och har varit sur sedan dess. Det som gör mig mest sur är tanken på att vi var tillsammans i tre och ett halvt år, bodde ihop i två och ett halvt av dem, och sedan gör hon slut med mig utan att prata om det innan över huvudtaget. Fan vad jag blir sur när jag tänker på det. Jag förstår inte hur hon kunde göra så mot mig! Jag är så jäkla sugen på att berätta för henne hur orättvis hon har varit. Det hjälper såklart inte ett skit, antagligen blir det bara värre, men just nu vill jag det.

dag trettiotre, del I

Jag är sådär trött idag igen. Jag hade kunnat ligga kvar i sängen till 12 utan problem men jag måste till skolan. Jag sov dock gott inatt, lugnt och skönt. Inga dumma drömmar eller tankar när jag vaknade. Nu är det snart helg igen, det är både bra och dåligt. Jag får sova ut ordentligt men å andra sidan är det nästan lite väl mycket fritid. Jag ska försöka sysselsätta mig under dagarna och kanske gå ut på lördag kväll. Det blir nog bra.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com