torsdag, februari 09, 2006

dag tjugofem, del IV

Det är konstigt att komma hem till en tom lägenhet. Innan var det alltid en glädje att komma hem när X var där, jag visste att hon skulle komma och möta mig i dörren med ett leende. Det är ännu en grej jag saknar väldigt mycket. Nu ska jag inte klaga för mycket, jag är lyckligt lottad som haft ett sådant förhållande. Dessutom var det inte så farligt att komma hem nu, det har varit en skoj kväll med kompisar. Det är bara det att det känns så tomt här utan henne...

dag tjugofem, del III

Det kostar att vara singel och vilja göra saker ganska ofta, det har jag märkt. Innan har jag kunnat vara hemma en vecka i sträck och bara vara med X, jag tyckte det var det bästa som fanns. Nu finns inte det längre och det märks. Jag är glad att mina kompisar finns kvar, jag kan ärligt säga att jag gett dem alldeles för lite tid innan. Det absolut bästa med hela den här händelsen (kanske det enda bra, så känns det nu iaf) är att jag fått bättre kontakt med mina kompisar. De gör livet lättare att leva.

dag tjugofem, del II

Jag har faktiskt fått lite gjort idag. Inte tillräckligt men iaf en bit på vägen. Nu såhär på dagarna så är det rätt lungt, jag har tillräckligt att göra för att kunna tänka på annat än X. Dock sticker det i hjärtat många gånger. Det är så otroligt mycket som påminner mig om henne och varje gång gör det lite ont. Undrar när sådana stick försvinner? Sticken som beror på att jag blir påmind om att jag blivit övergiven kommer nog vara längst. Eller tankarna på att det är något som saknas. Det är inte lätt att bara glömma bort allt.

dag tjugofem, del I

Talet i rubiken börjar bli stort nu. Det känns som det gått ännu längre tid, varje dag är så lång nu för tiden. Nu de senaste dagarna har jag sovit mycket, idag hade jag gärna sovit ett par timmar till om jag kunnat. Kroppen behöver vila, men det få bli till helgen. Jag drömde lite om henne på slutet av natten, att hon ville förföra mig men att jag vägrade. Ha!

Jag har inte allt för mycket att göra idag, hoppas det kan bli en bra dag ändå. Jag måste försöka sätta igång med pluggandet på fritiden snart, det kanske går...
Bloggtoppen.se BlogRankers.com