torsdag, januari 26, 2006

dag elva, del IV

Det är en fortsatt bra dag, nu börjar jag dock bli lite rastlös. Mitt tålamod har försämrats men det är kanske inte så konstigt. Snart ska jag dock iväg. Jag ser fram emot lite fest och lite folk. Jag är så nöjd med att jag mått bra hela dagen idag, jag tror att det kommer vara under kvällen med. Jag sitter här och sjunger med i glad musik, det känns bra!

dag elva, del III

Jag känner mig riktigt uppåt idag, det är hur skönt som helst. Jag tror inte att jag har känt mig riktigt dålig en enda gång idag, det är nog nytt rekord. Jag värdesätter verkligen dessa stunder. Jag vet att det inte kommer vara för alltid, kanske inte ens hela dagen men det är dessa stunder som får mig att orka igenom de dåliga. Vetskapen om att jag inte alltid mår kass gör att det är lättare att klara av när det är riktigt illa.

dag elva, del II

Jag har haft fullt upp hela dagen vilket är bra. Jag börjar kunna koncentrera mig mer i skolan nu. Visserligen glider tankarna iväg en del fortfarande men det är mycket bättre än förra veckan. Jag är väldigt glad att jag har planer inför kvällen eftersom jag vet hur humöret brukar sjunka efter några timmar ensam. Det ska bli skoj att gå ut, träffa lite folk. Jag känner mig starkare och starkare på dagarna nu och om ett tag kommer jag klara kvällarna med men fram till dess är varje kväll med sällskap något jag värdesätter mycket.

dag elva, del I

Tidig morgon idag, tyvärr sov jag inte så bra i natt. Jag var vaken ganska mycket nu på morgonen men det var inte så att jag låg och mådde dåligt utan jag låg där och var vaken bara. Jag tänkte givetvis på X en del men det gjorde inte ondare då, det var skönt. Ikväll ska jag försöka gå ut en stund, en konsert. Det ska bli spännande att se hur det känns, jag tror att det kommer gå bra men jag är definitivt inte säker. Nu är det skolan hela förmiddagen, det blir bra.

dag tio. del VI

Helt plötsligt mår jag bättre igen, det är otroligt vad fort det går upp och ner. Nu vände det när jag läste kommentarerna på mitt förra inlägg, tack! Ska ta tillfället i akt och gå och lägga mig. Det är alltid enklare att sova när jag mår bättre. Mindre jobbiga tankar.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com