torsdag, januari 26, 2006

dag elva, del III

Jag känner mig riktigt uppåt idag, det är hur skönt som helst. Jag tror inte att jag har känt mig riktigt dålig en enda gång idag, det är nog nytt rekord. Jag värdesätter verkligen dessa stunder. Jag vet att det inte kommer vara för alltid, kanske inte ens hela dagen men det är dessa stunder som får mig att orka igenom de dåliga. Vetskapen om att jag inte alltid mår kass gör att det är lättare att klara av när det är riktigt illa.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

du är på väg mot ljuset....

10:59 em  
Anonymous Anonym said...

jobbigt att läsa dina inlägg. vet hur den där jälva känslan bara finns där i magen. går inte att sätta ord på den, eller få ut den. går att ringa in den med många ord och mycket tid. utan tvekan intressant att följa dina tankar, allt är ju så unikt - även om tusen har upplevt samma sak.

Har haft samma känsla, för någar år sedan. Hatade alla som gav rekommendationer då. Men jag måste bara citera vad min dåvarande flickväns systerman sa: "Bara att köpa läget och göra den bästa av läget - sen löser tiden resten av problemen" Tyckte var det mest ogenomtänkta jag hört, då. Idag är det nog bland det mest träffsäkra jag hört. För om man ska vara lite pragmatisk i allt elände, och glömma allt filosofiskt funderande, så är det nog "köpa läget" som gäller. Inte så mycket värt att fundera om varför, om och så vidare.

Förlåt, förmodar att du också hatar rekommendationer ;)

kämpa på! du är säkert ett nummer större och starkare om några månader......a

11:10 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com