måndag, februari 06, 2006

dag tjugotvå, del IV

Dagens kris över, skönt. Jag började se en tv-serie (Lost) och glömde faktiskt bort smärtan. Nu känns det mycket bättre! När smärtan går över känns det som om hela livet blir så mycket lättare. Jag längtar tills den dag jag känner att det är rätt bra och att det har varit så ett tag. Fram tills dess är det bara att kämpa.

dag tjugotvå, del III

Nu gör det ondare igen. Jag mår kass, allt känns så meningslöst! Jag känner mig så satans sviken att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Alla mina kompisar är upptagna och föräldrarna borta så jag har ingen att gå till heller. Jag får ta mig en cigg och se en film så kanske jag kan lura bort det onda lite.

dag tjugotvå, del II

Jag mår bättre idag. På något sätt var det bra att prata med X igår och återigen få klart för mig att det aldrig kommer bli vi igen. Jag hade trängt undan att det var så definitivt och gick runt och hoppades aldeles för mycket. Det var inte bra för mig, det är bättre nu. Idag har tankarna främst kretsat kring hur jag ska komma över henne. Det som är svårast är saknaden. Saknaden av henne och vårt förhållande. Jag tyckte så mycket om att vara med henne och det känns väldigt tungt att jag inte får det längre. En annan sak som kommer vara tuff att komma förbi är känslan av ensamhet. Det är därför kvällarna är så jobbiga nu. Jag antar att jag kommer vänja mig vid det. I vilket fall är jag glad över att jag mår bättre idag.

dag tjugotvå, del I

Vardag igen, med skola och annat mindre skoj. Det är jobbigt att lära sig saker nu, det är dumt eftersom jag snart är klar med min långa utbildning och jag hoppas att jag ska komma igenom den sista terminen. Det ska nog gå men det kommer bli tufft.

Jag vaknar alltid innan klockan ringer, trots att jag inte somnade förrän halv två i natt så vaknade jag kl halv åtta. Undrar om det är för att jag drömmer konstigt eller vad det är? Jag kommer inte ihåg några drömmar från i natt. Nu blir det frukost, sedan en ganska lång dag.

Jag saknar henne...
Bloggtoppen.se BlogRankers.com