måndag, februari 13, 2006

dag tjugonio, del V

Kvällen blev helt ok, jag har haft schysst sällskap och har haft det ganska bra. Varje stund som jag inte mår dåligt är så himla skön, jag uppskattar verkligen andra grejer nu än innan jag blev dumpad. En sak jag tror jag kommer lära mig av allt detta är att uppskatta när jag har det bra, jag var nog lite väl bortskämd med det innan.

En sak jag inte hoppas kommer bli en konsekvens är att jag kommer ha svårt att lita på framtida tjejer. Just nu förstår jag inte hur det ska gå till efter att ha blivit så fullständigt tagen på sängen av hennes dumpning. Hon gav mig inga konkreta varningar innan att något skulle vara fel och det gör ju att man undrar vad hon tänkte egentligen. Men, som många har sagt, när jag väl kommer över det så kommer jag kanske tänka annorlunda. Hoppas det.

dag tjugonio, del IV

Nu är det lite bättre. Som tur är måste jag säga, förmiddagen var inte rolig alls! Det är jobbigt att känna sådan ilska och trötthet som jag gjorde då. Man blir helt förlamad, kan inte göra något annat än att sitta och vara förbannad och ledsen. Nu är det som sagt bättre och jag ska ta tillfället i akt och laga lite "riktig" mat, det är inte så vanligt nuförtiden.

dag tjugonio, del III

Nu ska jag iaf lämna detta rummet för skolan. Undrar om jag någonsin kommer tycka om att vara här även om jag kommer över X, efter att ha tillbringat så många timmar när livet varit skit här. Jag tvivlar, men man vet ju aldrig. Jag ska försöka rycka upp mig nu så jag får ut något av dagen. Det ska bli skönt att göra något.

dag tjugonio, del II

Tyvärr gick min förhoppning om en hel bra dag upp i rök direkt. Att hänga upp gardiner var ingen bra sysselsättning, jag tänkte tankar som: "Jag längtar tillbaka till vi hängde upp dem sist". När hon sedan skrev på icq till mig ("jag har sagt upp hemförsäkringen, de kommer ringa till dig för att kolla eftersom den stod på dig") så var det kört. Nu känner jag bara ilska, jag är så jävla förbannad på henne för att hon gjort detta mot mig. Jag vill ringa och skrika att hon är dum i huvudet och att jag hatar henne! Just nu gör jag det, det är så jävla orättvist att jag gav henne allt jag hade och hon gör detta mot mig. Skit!

dag tjugonio, del I

Jag vaknade tidigt i morse igen. Det är en stor skillnad, innan tyckte jag om att vakna tidigare än klockan för då kunde jag lägga mig nära X och bara vara där. Nu är det jobbigt som fan för nu ligger jag bara och tänker på henne och mår sämre. Så jag går upp. Det hade varit skönt med en helt bra dag idag, jag är så trött på att må dåligt och vill inte göra det idag! Jag kanske ska försöka städa och annat sådant praktiskt. Det har inte blivit mycket sådant gjort nu på sistone.
Bloggtoppen.se BlogRankers.com